
Тортільї з м'яким сиром, яловичиною і селерою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
340 г.
Сир вершковий Saint Andre 200г
200 г.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
30 г.
Тортілья Dijo мультизернова 250г
4 шт.
Соус Heinz Барбекю 220мл
100 мл.
Стебло селери
100 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
за смаком
Етапи приготування
01
М'ясо нарізати маленькими шматочками, обсмажити на розігрітій сковороді в олії до готовності. Після, перекласти на тарілку, остудити.
02
Подрібнити в блендері вершковий сир і зелену цибулю, до однорідної маси, якою змастити тортильї, залишаючи краї не змазаними.
03
Зверху на сир намазати соус, а на нього посипати подрібнене стебло селери. Викласти зверху на селеру м'ясо, скрутити в рулет тортильї.
04
Загорнути тортильї в харчову плівку, прибрати в холодильник на 1-3 години, або ж на всю ніч.
05
Перед подачею кожну тортилью розрізати на 3-4 частини, викласти на тарілку вертикально.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1) (1).png)



















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)