
Томатний суп-пюре з базиліком
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідори рожеві фасовка
6 шт.
Морква
1 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
6 ст. л.
Базилік у горщику
40 г.
Цибуля
2 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ч. л.
Бульйон Еко Велика ложка грибний 11г
500 мл.
Вода негазована Аквуля 2л
500 мл.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно очистити і нарізати кубиками помідори.
02
Цибулю з морквою також слід очистити і нарізати.
03
Потім всі ці овочі необхідно злегка протушкувати на повільному вогні з додаванням олії.
04
Після цього необхідно овочі подрібнити на блендері.
05
Тепер отриманий склад необхідно перемістити в каструлю і довести до кипіння, додавши цукор.
06
Потім можна вливати бульйон і воду, знову все довести до кипіння.
07
Потім можна додавати промитий і дрібно посічений базилік. Після цього суп слід варити ще 5-7 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)