
Тофу з креветками і помідорами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Креветки 90/120
250 г
Тофу Агропрод
150 г
Помідори рожеві фасовка
150 г
Сіль Єгипет
4 г
Сало свиняче Фермерське
50 г
Олія кунжутна Auchan 240мл
10 мл
Цибуля
2 г
Олія Triuga Herbal Аюрведична чамелі і корінь імбиру 100мл
2 г
Бульйон Еко Велика ложка грибний 11г
300 мл
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
1 ст.л.
Етапи приготування
01
Якщо у вас неочищені креветки, очистіть їх, видаліть голову і ніжки (хвостики можна залишити). Промийте креветки і покладіть в глибоку тарілку, влийте вино (половину), посипте сіллю, все перемішайте і залиште на деякий час.
02
Тим часом помідори ошпарте окропом, зніміть шкірку і видаліть зерна.
03
Наріжте помідори і тофу на дрібні кубики однакового розміру.
04
У каструльці доведіть воду до кипіння, трохи проваріть в ній тофу і витягніть його шумівкою.
05
Цибулю і імбир дуже дрібно покришіть.
06
Свиняче сало наріжте на шматочки і викладіть в добре прогріту сковороду. Підсмажуйте, поки не витопиться жир, шкварки видаліть. Влийте в сковороду бульйон, решту вина, додайте цибулю і імбир, покладіть тофу і креветки, посоліть.
07
Доведіть бульйон до кипіння, після чого введіть помідори.
08
Крохмаль розведіть в невеликій кількості холодної води і влийте в сковороду. Все обережно перемішайте, дайте соусу загуснути і зніміть з вогню. При подачі полийте страву кунжутною олією.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)