
Тірамісу без яєць з кавовим лікером
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир Mlekoma Маскарпоне 250г
500 г.
Пудра цукрова Auchan 200г
2 ст. л.
Лікер Старий Ринок кавовий 30% 0,5л
2 ст. л.
Печиво Bonomi Савоярді 400г
250 г.
Шоколад молочний Бісквіт-Шоколад Old Collection з лісовим горіхом 32% 200г
400 г.
Етапи приготування
01
Змішати в мисці сир із цукровою пудрою, окремо змішати каву з лікером.
02
Вимочити половину печива в кавово-лікерній суміші, викласти у форму, викласти зверху на печиво у формі половину крему із маскарпоне з пудрою, розподілити по всій поверхні.
03
Половину печива вимочити в кавової суміші, викласти зверху на крем, зверху на другий шар печива викласти другу половину крему.
04
Накрити форму зверху харчовою плівкою, залишити в холодильнику на 6 годин. При подачі посипати зверху тертим шоколадом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)