
Гарбузово-яблучний пудинг з манною крупою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гарбуз Хоккайдо
100 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
100 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
50 мл.
Крупа манна фасована
50 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
10 г.
Масло вершкове домашнє
20 г.
Яйце куряче С0 1шт
0,5 шт.
Етапи приготування
01
Гарбуз очистити і подрібнити в блендері. Нагріти молоко в каструлі, додати гарбуз, тушкувати до напівготовності.
02
Яблука очистити від насіння і серцевини. Подрібнити в блендері, додати в каструлю з гарбузом, тушкувати до готовності гарбуза.
03
Додати в каструлю манну крупу, варити 5 хвилин, помішуючи.
04
Остудити суміш, додати цукор, яєчний жовток і окремо збитий білок, перемішати. Вилити суміш у змащену форму, поставити в духовку до готовності, при температурі 180°C. Подавати при бажанні з морозивом/згущеним молоком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)