
Гарбузові равіолі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно Casa Rinaldi кукурудзяне грубого помолу 1кг
200 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
4 ст. л.
Вода мінеральна Borjomi сильногазована 0,75л
за смаком
Гарбуз Хоккайдо
400 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1,5 шт.
Горіх мускатний Auchan мелений 55г
5 г.
Куркума Еко 20г
1 г.
Апельсини 1кг
1 шт.
Помідори рожеві фасовка
1 шт.
Сметана ХМЗ 20%
за смаком
Кріп 70г
0,5 пучка
Етапи приготування
01
Для приготування тіста, висипати борошно в миску, в борошно додати сіль і олію, розбавити обережно потрібною кількістю води, місити до пластичності.
02
Для приготування начинки, натерти половину гарбуза, віджати сік. Посолити м'якоть, додати половину подрібненої цибулі, куркуму і мускатний горіх.
03
Тісто розкачати тонким шаром, вирізати кружальця. Викласти начинку в центр кожного кружечка з тіста, защипнути краї. Відварити в пароварці або в киплячій воді на плиті.
04
Для приготування соусу, цибулю подрібнити, обсмажити в олії на сковороді до золотистого кольору, натерти половину гарбуза, додати гарбуз до цибулі на сковороді, видавити в сковороду сік апельсина, тушкувати протягом 5 хвилин. Додати подрібнений зубчик часнику і нарізані помідори, тушкувати ще 2-3 хвилини. Зняти з плити, додати подрібнений кріп. Подавати равіолі з соусом і сметаною.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів











.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)

 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)