
Теплий салат з печінкою і фруктами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печінка свиняча
500 г.
Персик
1 шт.
Груша
1 шт.
Виноград
гроно
Рукола 50г
150 г.
Сік Tymbark Апельсин 1л
1 шт.
Олія оливкова Oscar рафінована з додаванням оливкової олії 250мл
70 мл.
Кумин (зіра) Pripravka 10г
за смаком
Карі Carmencita 40г
1 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець духмяний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Печінку яловичу (чи курячу) нарізати на шматочки у вигляді смужок. Посолити і поперчити, а потім приправити зірою. Відправити до холодильника на 10 хвилин і перейти до підготовки деко.
02
Пергаментом застелити деко, змастити його маслиновою олією, посипати сіллю і карі, злегка. Духовку розігріти до 200ºС.
03
Персик і грушу очистити, помити і нарізати часточками. Викласти на пергаментний папір, змастити фрукти маслиновою олією.
04
Намаслений все тією ж маслиновою олією виноград теж викласти до інших фруктів на деко.
05
Посипати фрукти карі і запікати 15 хвилин. Далі перейти до готування печінки.
06
Обсмажити печінку до готовності, викласти в посудину. У тарілку викласти руколу, зверху печінку, а поруч запечені фрукти. Полити соком із апельсину й олією, все поперчити і посолити за смаком. Подавати на стіл.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів











 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)