
Суп із цибулі-порею, ріпчастої цибулі та картоплі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля порей
4 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Картопля фасована
2 шт.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Бульйон Vitana овочевий 1,1кг
275 мл.
Сметана ХМЗ 20%
2 ст.л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
150 мл.
Етапи приготування
01
Ретельно промити цибулю-порей, вирізати грубий зовнішній шар, розрізати уздовж, нарізати на середні шматочки. Ріпчасту цибулю очистити і нарізати. Картоплю очистити, нарізати невеликими шматочками.
02
Покласти вершкове масло в розігріту каструлю, розтопити масло. Викласти в каструлю цибулю і картоплю, перемішати, щоб масло покрило всі інгредієнти. Додати сіль і перець за смаком, готувати 15 хвилин. Налити в каструлю бульйон з молоком, довести суп до кипіння, накрити зверху каструлю кришкою, варити протягом 20-25 хвилин.
03
Суп перелити в чашу блендера, збити до однорідної маси, після чого перелити назад в каструлю. При подачі полити зверху суп сметаною.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)