
Солодкі пряничні ялинки
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
600 г.
Сода харчова 500г
1 ч. л.
Сіль Єгипет
0,5 ч. л.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
400 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Драже Mentos Веселка жувальне 37г
1 пачка
Етапи приготування
01
Змішати в глибокій мисці борошно, соду і сіль. В іншій мисці змішати розм'якшене масло, цукор, яйця і ваніль. Акуратно змішати 2 отримані маси скачати з тіста кулю. Відправити в холодильник на 2 години.
02
Розділити тісто на 4 частини і з кожної розкачати тонкий лист. За допомогою ножа або спеціальних формочок вирізати з тіста трикутники.
03
Печиво викласти на деко з пергаментом, вставити дерев'яні палички. Випікати близько 10 хвилин при температурі 200°C. Коли печиво охолоне, прикрасити його глазур'ю і додати драже.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)