
Суші "Вершковий лосось"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Лосось слабосолений
100 г
Авокадо 500г
100 г
Сир Філадельфія 500г
100 г
Норі Norris рол 3г
6 шт.
Васабі
30 г
Кунжут
150 г
Етапи приготування
01
Для початку приготуйте рис для суші. Зробити це можна, скориставшись цим рецептом http://novus.zakaz.ua/uk/recipes/cuisine/japanese/rice-sushi/
02
Кунжут обсмажте на сковороді до золотистого кольору.
03
Відміряйте декілька сантиметрів, і відріжте гострим рибним ножем під кутом близько 20 градусів шматочок риби. У вас має вийти скибочка, шириною 2,5 сантиметра і завтовшки трохи менше сантиметра.
04
Авокадо очистіть, видаліть кісточку і наріжте на тонкі смужки.
05
Змочивши руки рисовим оцтом, візьміть готовий рис і розподіліть по листку норі. Розподіляйте рис щільним рівним шаром, залишаючи дальній від вас край на 3 см без рису, потім переверніть його на іншу сторону.
06
Розташуйте лосось, авокадо і трохи сиру з одного краю норі, змастіть васабі.
07
Підніміть край килимка для суші, притримуючи пальцями начинку, почніть скручувати рол. Формуйте рол, підсилюючи натиск, рухом рук від центру до країв килимка.
08
Згорнути і помістити в обсмажений кунжут, обваляти в ньому роли.
09
Отриману "ковбаску" розрізати на 6-8 шматочків і подавати з маринованим імбиром, соєвим соусом і васабі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)