
Суп із броколі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Броколі
400 г.
Капуста цвітна
300 г.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
200 г.
Цибуля шалот 250г
2 шт.
Часник
2 зубчики
Бульйон курячий Food Studio 500мл
200 мл.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
100 мл.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Масло вершкове домашнє
1 ст. л.
Петрушка 70г
пучок
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
У каструлю налити води, викласти броколі і цвітну капусту. Варити на сильному вогні 10 хвилин. І тим часом перейти до наступного етапу.
02
Цибулю-шалот (або ріпчасту) покришити, часник дрібно нашаткувати. Поставити ємність на вогонь, влити по 1 ст. л. вершкового масла і рослинної олії, всипати цибулю і пасерувати до прозорості. Додати часник, і в останню чергу гриби (підійдуть шампіньйони). Посолити і перемішати. Залишити готуватися 10 хвилин, потім долити бульйон.
03
У блендер помістити усі інгредієнти. Подрібнити до утворення пюре. Перелити в окрему каструлю і додати 100 мл. вершків. І, якщо суп буде занадто густим, можна розвести його курячим бульйоном.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)