Суп із броколі - Image

Суп із броколі

Кількість порцій: 5Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Геніальне рішення смачно і корисно поїсти ви знайдете у цій страві - супі з броколі. Присутність в цьому рецепті цвітної капусти і безпосередньо броколі, говорить вже про дієтичний склад страви. На заході цей овоч вже гучно заявив про себе і завоював почесне звання найкориснішого продукту, а зараз непомітно увірвався і на нашу кухню підкорювати своїми корисними якостями. Сидите на дієті? Включайте в програму харчування цей рецепт. Ну, а для тих, хто хоче урізноманітити легкий супчик, пропонуємо додати у кінці приготування вершки. Таким чином вийде незвичайно ніжний смак. Відірватися буде неможливо!

Продукти для рецепту

Інгредієнти

Броколі

400 г.

Капуста цвітна

300 г.

Печериці Українські Печериці Кремові 500г

200 г.

Цибуля шалот 250г

2 шт.

Часник

2 зубчики

Бульйон курячий Food Studio 500мл

200 мл.

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

100 мл.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

1 ст. л.

Масло вершкове домашнє

1 ст. л.

Петрушка 70г

пучок

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

У каструлю налити води, викласти броколі і цвітну капусту. Варити на сильному вогні 10 хвилин. І тим часом перейти до наступного етапу.

02

Цибулю-шалот (або ріпчасту) покришити, часник дрібно нашаткувати. Поставити ємність на вогонь, влити по 1 ст. л. вершкового масла і рослинної олії, всипати цибулю і пасерувати до прозорості. Додати часник, і в останню чергу гриби (підійдуть шампіньйони). Посолити і перемішати. Залишити готуватися 10 хвилин, потім долити бульйон.

03

У блендер помістити усі інгредієнти. Подрібнити до утворення пюре. Перелити в окрему каструлю і додати 100 мл. вершків. І, якщо суп буде занадто густим, можна розвести його курячим бульйоном.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Останні додані рецепти