
Судак в соєво-імбирному маринаді
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Судак патраний
900 г.
Імбир
20 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
250 г.
Часник
1 шт.
Олія ефірна Ароматика жасминова 5мл
2 ст. л.
Морква
1 шт.
Огірок короткоплідний
1 шт.
Помідор
1 шт.
Кінза 70г
10 г.
Етапи приготування
01
Імбир очистити від шкірки, подрібнити, використовуючи кухонний ніж (чим дрібніше, тим краще). Часник посікти і з'єднати з раніше нарізаним імбиром. Усе це додати в соєвий соус. Сюди ж піде і маслинова олія, а також лимонний сік (можна і сік лайму).
02
Добре перемішати вищеперелічені інгредієнти. Свіжу рибу, промити під проточною водою. Видалити хвіст, голову, плавники і хребет. Також можна узяти готове філе риби. Нарізати судак на порційні шматочки і залити раніше приготованим маринадом. Охайно обмотати плівкою і помістити в холодильник на 2 години.
03
Моркву і огірок очистити від шкірки. Нарізати тонкою соломкою, а потім кубиками. І заразом можна посікти кінзу.
04
Огірок, моркву і кінзу гарненько перемішати. Додати дрібно нарізаний помідор, посолити, полити лимонним соком (або ж соком лайму) і маринувати хвилин 40.
05
Пшеничне борошно ретельно просіяти і обваляти в ній рибу. Викласти на гриллер, накрити кришкою і залишити готуватися на середньому вогні. Покласти приготований судак на паперову серветку. Потім перекласти в тарілку і приступити до прикрашання морської рибки. Для цього підійде пекінська капуста, листя салату, і будь-яка зелень.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)