
Фаршировані крабові палички
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Крабові палички вагові
240 г.
Горбуша Veladis в олії 160г
150 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Рис відварений з вершковим маслом
3 ст. л.
Цибуля
150 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю очистити від шкірки і дрібно нарізати.
02
Щоб цибуля не гірчила, її потрібно залити окропом і залишити у воді хвилин на 10, потім воду злити.
03
Горбушу викласти на тарілку і розім'яти виделкою.
04
Яйця відварити і натерти на дрібній терці.
05
Для начинки № 1 необхідно: змішати горбушу, цибулю, половину тертих яєць. Все за смаком посолити, поперчити, заправити майонезом і гарненько перемішати.
06
Для начинки № 2 потрібно: змішати рис і яйця, що залишилися. Знову за смаком посолити, поперчити, заправити майонезом і перемішати.
07
Акуратно розгорнути крабові палички. Палички повинні бути розморожені, тоді вони будуть легше розгортатися.
08
На кожну паличку покласти невеликим шаром різні начинки і акуратно згорнути паличку.
09
Поставити палички на 1-2 години в холодильник. Потім палички нарізати невеликими шматочками.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)