
Сметанне желе з бананами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сметана ХМЗ 20%
500 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г,
Банани SantaVita сушені 100г
2 шт.
Желатин Добрик 15г
15 г.
Шоколад білий Millennium пористий у молочному шоколаді 32г
25 г.
Етапи приготування
01
Сметану кімнатної температури викласти в чашку для міксера, туди додати цукор. Збити міксером до повного розчинення цукру, приблизно 5 хвилин.
02
Нагріти 100 мл. води (не окріп) і залити нею желатин. Ретельно розмішати до повного розчинення желатину. Потім остудити, періодично помішуючи.
03
Коли желатин охолоне до кімнатної температури, додати його до сметани. Бажано щоб температура сметани і желатину була приблизно однаковою. Потім знову збити міксером.
04
Банани очистити і порізати кубиками. А потім розкласти їх по формах.
05
Збиту сметанну суміш влити у форми і поставити їх в холодильник, не менше ніж на 2 години.
06
Поки желе застигає, натерти шоколад на дрібній тертці.
07
Після застигання желе, посипати його шоколадом і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)