
Сметанне печиво
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
100 г.
Сметана ХМЗ 20%
200 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г.
Борошно 7 1кг
3 ст.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
2 шт.
Ванілін Pripravka 2г
1 ч. л.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Горіхи Мигдаль 150г
за смаком
Етапи приготування
01
Вершкове масло збити вінчиком з цукровим піском. Додати яйце і продовжувати змішувати, доки цукор не розчинитися в цій масі. Через сито просіяти борошно. До нього додати розпушувач (для того, щоб печиво було повітряним), ванілін і сіль.
02
З'єднати усі інгредієнти, перемішати і замісити тісто. Тонко розкачати тісто і за допомогою форм видавити печиво.
03
Форму застелити папером для випікання. Викласти печиво, змастити яйцем і відправити випікати 20 хвилин при температурі 180 градусів.
04
Прикрасити можна маком, січеними або цілими горіхами. Або ж присипавши цукром.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)