
Сібас по-міланськи, запечений з букетом ароматних трав, з картоплею і шпинатом
Зробіть Вашу запечену рибку надзвичайно смачною і ароматною. В цьому Вам допоможе рецепт кулінарів Італії – сібас по-міланськи, запечений з букетом ароматних трав, з картоплею і шпинатом. Страва настільки багата різноманітністю смаків і ароматів, що запропонований рецепт займе почесне місце у Вашому кулінарному арсеналі. Ароматний часниково-розмариновий соус робить м'ясо сібаса неймовірно ніжним і пряним, а картоплю – рум'яною і запашною. Родзинку страві додає томлений в запашних спеціях шпинат. Не перетримайте рибу в духовці – важливо зберегти її соковитою.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сібас охолоджений
2 шт.
Шпинат бебі Metro Chef свіжий 500г
120 г.
Картопля фасована
400 г.
Лайм
2 шт.
Ножиці для зелені
5 г.
Чебрець свіжий 50г
2 г.
Петрушка 70г
7 г.
Розмарин 50г
3 г.
Часник
3 шт.
Масло вершкове домашнє
20 г.
Горіх кедровий Kilojo сушений 50г
10 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
80 г.
Сіль морська Kamis в млинку 90г
10 г.
Перець Aro червоний мелений чилі 250г
за смаком
Етапи приготування
01
Рибу промити, очистити від нутрощів, зробити з обох сторін невеликі надрізи, змазати рибу соком лайма і оливковою олією, натерти сіллю і перцем.
02
Подрібнити 1 зубчик часнику, покласти часник в миску, додати розмарин, влити 40 мл. оливкової олії. Перемішати. Це часникове масло.
03
Залити часникове масло всередину риби, скласти також всередину трави - чебрець, селеру і петрушку, додати морську сіль і мелений перець. У зябра покласти лайм, після вичавлювання соку.
04
Картоплю нарізати часточками, змастити оливковою олією, випікати протягом 9 хвилин в розігрітій до 180°C духовці. Додати рибу до картоплі в духовці, продовжити випікати 15 хвилин.
05
Розігріти сковороду, покласти вершкове масло, обсмажити подрібнений часник, кедрові горіхи, готувати протягом 1 хвилини, додати шпинат, тушкувати ще 1 хвилину, додати за смаком сіль.
06
При подачі рибу викласти на тарілку, поруч покласти картоплю, залити рибу з картоплею часниковим маслом, покласти шпинат, прикрасити половинкою лайма.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів














.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)

 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)