
Шоколадний пиріг "Чорне й біле"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукерки Merci чорний шоколад 250г
100 г
Масло вершкове домашнє
100 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
130 г
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Борошно 7 1кг
70 г
Розпушувач тіста Добрик 15г
0,5 ч.л.
Сіль Єгипет
дрібка
Сир Mlekoma Маскарпоне 250г
250 г
Цукор ванільний Auchan 8г
10 г
Етапи приготування
01
Шоколад розламати на часточки, масло порізати на шматочки. На водяній бані розтопити масло з шоколадом до однорідності.
02
Яйця (2 шт.) збити з цукром (100 г.) до стану густого крему (збивати приблизно 6-8 хвилин).
03
Не припиняючи збивання, поступово ввести розтоплений з маслом шоколад.
04
Після перевести міксер на максимальну швидкість і поступово просіяти в ємність борошно з розпушувачем і дрібкою солі. Продовжити збивати, поки тісто не стане однорідним.
05
В окремому посуді з'єднати маскарпоне з яйцем, рештою цукру і ванільним цукром і також збити все до однорідності.
06
Духовку розігріти до 180°C.
07
Роз'ємну форму застелити пергаментним папером і викласти половину шоколадного тіста.
08
Наступним шаром викласти начинку з маскарпоне.
09
Накрити шаром решти шоколадного тіста.
10
Злегка перемішати шари тонкою дерев'яною паличкою.
11
Поставити форму з пирогом в розігріту духовку і випікати близько 40 хвилин, готовність перевірти дерев'яною паличкою.
12
Готовий пиріг дістати з духовки, дати йому трохи охолонути і зняти бортики. Можна прикрасити виріб, посипавши його цукровою пудрою або поливши шоколадною глазур'ю.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)