
Шоколадно-бананове парфе
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Авокадо 500г
1 шт.
Цукор ванільний Auchan 8г
1 ч.л.
Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г
2 ст.л.
Мед Літній Мед 750г
2 ст.л.
Банан
1 шт.
Яблуко Джонапринц 70+
1 шт.
Мигдаль
20 г
Лимон
0,5 шт.
Етапи приготування
01
Авокадо розріжте навпіл, видаліть кісточку, ложкою вийміть м'якоть і викладіть її в чашу блендера.
02
Туди ж всипте какао і ванільний цукор, влийте мед і 3 ст.л. води.
03
Збийте всі інгредієнти до однорідного стану, за консистенцією нагадує пудинг. При необхідності додайте ще трохи води.
04
Яблуко і банан мело наріжте і перемішайте. Збризніть лимонним соком.
05
Мигдаль подрібніть в блендері або порубіть ножем.
06
У високі склянки або посуд для десерту викладіть шар шоколадного пудингу, потім шар фруктів, посипте горішками, далі знову викладіть шар пудингу і т.д. - Кількість шарів зробіть на свій смак.
07
Готовий десерт подавайте негайно. В якості прикраси можна використовувати шоколадну крихту або шоколадне драже.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)