
Шоколадний пиріг із маскарпоне
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шоколад чорний Butlers 70% 90г
200 г.
Масло вершкове домашнє
200 г.
Яйце куряче С0 1шт
5 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
140 г.
Сир Mlekoma Маскарпоне 250г
500 г.
Екстракт Carmencita ванільний 150мл
1 ч. л.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Смородина червона Flora 125г
200 г.
Етапи приготування
01
Вершкове масло кімнатної температури розрізати на шматочки, шоколад поламати. Масло і шоколад розтопити на водяній бані, довести до однорідної консистенції. Трохи остудити. Окремо просіяти борошно з розпушувачем.
02
У міксері на великій швидкості збити 150 г. цукру і 3 яйця до пишної білої піни.
03
Знизити швидкість міксера до середньої, обережно влити тонкою цівкою суміш розтопленого шоколаду і масла. Зменшити швидкість міксера до мінімальної, додавати по 1 ст.л. борошно з розпушувачем. Збити до однорідної маси.
04
В іншому посуді збити маскарпоне з цукром, ванільним екстрактом і 2 яйцями.
05
Розігріти духовку до 180°C. Змастити роз'ємну форму шматочком масла, присипати борошном. Викласти на дно трьома шарами: половину шоколадної маси, начинку з маскарпоне і знову половину шоколадної маси. Розрівняти поверхню кожного шару перед наступним.
06
Прибрати форму в духовку, випікати 1 годину. Перевірити готовність зубочисткою, вона повинна легко входити, і виходити сухою.
07
Готовий пиріг остудити, вийняти з форми, посипати цукровою пудрою. Подавати зі свіжими ягодами смородини, зберігати при кімнатній температурі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)