
Шоколадна манна каша з банановим мусом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Крупа манна Терра марка М 800г
300 г.
Паста горіхова з какао NUTELLA® 200г
2 ч.л.
Банани SantaVita сушені 100г
1 шт.
Вершки Галичина 33% 950г
100 мл.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
0,5 ч.л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
250 мл.
Етапи приготування
01
Молоко налити в невелику каструлю, поставити на вогонь, довести до кипіння. Обережно всипати крупу в молоко, постійно помішуючи, для запобігання появи грудочок.
02
Варити кашу протягом 5 хвилин на середньому вогні, до загустіння.
03
Зняти з вогню каструлю з кашею, вмішати нутеллу, накрити каструлю кришкою, дати постояти трохи.
04
Для приготування бананового мусу, банани очистити від шкірки, нарізати на шматки, додати в блендер, подрібнити. Додати в чашу блендера вершки і лимонний сік, подрібнити.
05
При подачі викласти кашу на тарілку, посипати фундуком, подавати з банановим мусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)