
Шніцель зі збірних овочів у молочному соусі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста білокачанна
75 г.
Морква
50 г.
Огірки солені
40 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
75 мл.
Масло вершкове домашнє
20 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
5 г.
Яйце куряче С0 1шт
0,5 шт.
Крупа манна Терра марка М 800г
10 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
15 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
5 г.
Етапи приготування
01
Нашаткувати моркву, розігріти сковороду з вершковим маслом, висипати моркву в сковороду, влити трохи води, протушкувати, перекласти в миску.
02
Капусту нашаткувати, додати в розігріту сковороду, влити 20 мл. молока, також протушкувати. Перекласти до моркви.
03
У суміш моркви і капусти додати яйце, манну крупу, цукор і попередньо натертий огірок. Ретельно перемішати всі інгредієнти, сформувати шніцелі.
04
Змішати в мисці молоко, яке залишилося, всипати 5 г. борошна. Викласти шніцелі у форму для випікання, залити зверху молочним соусом, посипати тертим сиром, випікати в духовці до повної готовності.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)