
Сосиски у картопляному тісті
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
330 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
100 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
50 г.
Масло вершкове домашнє
10 г.
Сосиски Самобранка Філейкі
400 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити, очистити, відварити в підсоленій воді. Варену картоплю в гарячому вигляді пропустити через м'ясорубку (можна подрібнити блендером), додати яйце, борошно, сіль і все перемішати до однорідної консистенції.
02
Картопляне тісто розкачати, нарізати тісто за величиною сосисок. Сосиски відварити. Покласти сосиски на тісто і закріпити кра]. Покласти пиріжки на деко. Розігріти духовку до 180°C.
03
Збити яйце з сіллю. Змастити поверхню пиріжків яйцем. Посипати пиріжки кунжутом. Поставити деко в духовку і випікати близько 15-20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)