
Cамбук із гарбуза та яблук
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гарбуз Хоккайдо
500 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
400 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Желатин Добрик 15г
15 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
2 шт.
Вода негазована Аквуля 2л
400 мл.
Лимон
30 г.
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 175°C градусів. Гарбуз помити, очистити від шкірки і насіння. Яблука помити, очистити, видалити серцевину.
02
М'якоть гарбуза і яблука нарізати часточками, запекти до м'якості, близько 20 хвилин. Блендером подрібнити в пюре. Яйце розбити, відокремити білок від жовтка.
03
Желатин повністю розчинити в теплій воді. У гарбузово-яблучне пюре додати цукор, лимонний сік, яєчний білок і збити все в пухку масу. Постійно помішуючи, тонкою цівкою влити розчинений желатин. Розлити масу по креманках або склянках і поставити в холодильник до застигання (близько години).
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)