
Сальса
Вашій увазі найпростіший, легкий і швидкий рецепт традиційної мексиканської страви – сальси. Легенда свідчить, що цей остренький соус був названий на честь відомого на весь світ латиноамериканського запального танцю, який також яркий, пекучий і пристрасний як ця страва. Існують різні варіанти приготування сальси, для яких інгредієнти попередньо обсмажуються або відварюються, а вже потім збиваються за допомогою блендера. У нашому ж випадку, Ви зможете вже через п'ять хвилин насолоджуватися смаком цього пікантного соусу, зануривши в нього скибочку свіжого хліба, овочі або шматочок м'яса. Подають сальсу не тільки в якості діпа, але і як прекрасне доповнення до м'ясних, рибних страв і овочевих закусок.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Томат Чері
100 г
Перець чилі червоний
90 г
Часник
2 шт
Лайм
80 г
Перець зелений фасований
50 г
Кмин Еко римський 15г
5 г
Кінза Metro Chef свіжа 50г
5 г
Сіль Єгипет
10 г
Етапи приготування
01
Додайте всі інгредієнти до чаші блендера. Змішуйте до отримання однорідної маси. Подавайте прикрасивши петрушкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)