
Лососевий суп із кунжутом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Лосось шматок охолоджений
500 г.
Рис пропарений
200 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Водорості норі Katana морські сушені 5 листів
5 г.
Кунжут
15 г.
Соус соєвий Chong 1л
30 мл.
Тунець
50 г.
Імбир
15 г.
Етапи приготування
01
Рибне філе помити, нарізати на шматки, додати сіль і залишити мінімум на 4 години. По закінченню часу мариновану рибу промити і обсмажити на розігрітому грилі. Обсмажену рибу нарізати невеликими шматочками.
02
Рис відварити до готовності і з'єднати з рибою. Лист норі нарізати смужками. Кунжут обсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору.
03
Покласти водорості в каструлю, залити водою і поставити на середній вогонь. Довести вміст каструлі до кипіння, додати соєвий соус, тунець, сіль. Додати до бульйону рибу і рис, проварити кілька хвилин. Імбир натерти і додати в суп. Дати настоятися 10 хвилин і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)