
Салат з м'ясом і овочами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене
300 г.
Капуста білокачанна
200 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Огірки мариновані Aro 3л
120 г.
Маслини Маестро де Оліва чорні без кісточки 360г
50 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
30 г.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Помідор Кумато Україна
150 г.
Етапи приготування
01
М'ясо відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити. М'ясо нарізати кубиками або скибочками.
02
Огірки нарізати соломкою. Маслини нарізати скибочками. Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками.
03
Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Капусту дрібно нашаткувати.
04
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)