
Салат з виноградом, шинкою і сиром Дор блю
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шинка Argal Йорк Сендвіч
200 г.
Сир Kaserei Champignon Дорблю Гранд Нуар 60%
80 г.
Виноград білий Україна свіжий ваговий
100 г.
Виноград темний
100 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1-2 ст. л.
Сіль Єгипет
За смаком
Насіння Golden Garden Салат Латук 1г
1/2 пучка
Волоський горіх
30 г.
Етапи приготування
01
Шинку нарізати великою соломкою і обсмажити на олії до появи скоринки.
02
Сир нарізати маленькими кубиками або просто розкришити (якщо на сирі є скоринка, то її треба попередньо зрізати).
03
Виноград промити, обсушити паперовою серветкою і нарізати на половинки. Частину ягід залишити цілими для прикраси.
04
Салат промити під проточною водою, струсити воду, потім обсушити кожен лист на серветці. Кожен листочок досить крупно порвати і покласти в салатницю.
05
Додати до листя зеленого салату інші інгредієнти, включаючи крупно розмелені волоські горіхи, приправити за смаком сіллю, чорним перцем і перемішати. Влити оливковою олію, струснути і прибрати в холодильник приблизно на 30 хвилин. Подати на стіл, прикрасивши цілими виноградинами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)