
Королівський суп із цвітною капустою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Горох колотий
200 г.
Помідори рожеві фасовка
2 шт.
Сировотка Nivea Cellular Expert Filler Відновлююча 30мл
1000 мл.
Масло Топлене 500мл
100 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
50 мл.
Сіль Єгипет
5 г.
Куркума Еко 20г
3 г.
Морква
1 шт.
Капуста цвітна
400 г.
Петрушка Marka Promo пучок 70г
50 г.
Часник Iberica зубчики 100г
2 шт.
Карі Carmencita 40г
5 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
4 г.
Фундук
4 г.
Етапи приготування
01
Розділити кольорову капусту на суцвіття. Розігріти сироватку та додати цвітну капусту, залишити на дуже повільному вогні на 15 хвилин. Моркву натерти на великій тертці. Додати моркву та варити на повільному вогні ще 5-7 хвилин.
02
Окремо взяти горох, попередньо замочений на ніч, зварити до повної готовності, злити воду та розтерти в пюре. Горохове пюре додати до супу. Нарізати кубиками помідори. Взяти сковорідку розігріти в ній масло та додати спеції: куркума, каррі, злегка обсмажений подрібнений фундук та часник (подрібнений). Через 10 секунд додати помідори та обсмажити 2 хвилини.
03
Помідори зі спеціями додати до супу. Якщо суп стане дуже густим, то треба додати воду (500 мл.). потім додати сіль та цукор. Далі помішуючи залити вершки, довести до кипіння та вимкнути вогонь. Додати зелень та настояти 10 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)