
Рулет з йогуртово-малиновою начинкою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукор Ваш Цукор 10кг
60 г.
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Цукор ванільний Auchan 8г
15 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
60 г.
Йогурт Фанні 2,2% 750г
250 г.
Желатин Добрик 15г
10 г.
Малина
125 г.
Лимон
50 г.
Етапи приготування
01
Відокремити білки від жовтків. У невеликій мисці збити білки в стійку піну. Жовтки збити з цукром в пишну масу, додати просіяне борошно. З'єднати обидві маси.
02
Духовку розігріти до 200. Деко застелити пергаментним папером. Вилити тісто на деко, поставити в духовку і випікати близько 10 хвилин.
03
Желатин розчинити в теплій воді. Додати лимонний сік. Потім додати йогурт і трохи цукру. Збити до стану крему.
04
Намазати корж кремом, викласти помиту і просушену малину. Загорнути корж рулетом. Поставити рулет мінімум на 1 годину в холодильник.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)