
Рис для суші в мультиварці
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Рис Жменька для суші 1кг
2 ст.
Вода негазована Аквуля 2л
2,5 ст.
Оцет рисовий Akura 200мл
2 ст. л.
Соус соєвий Chong 1л
1 ч. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Промити ретельно рис в холодній воді. Рекомендується замочити спеціальний рис для суші на 20-30 хвилин, а якщо простий круглозернистий, то краще не замочувати.
02
Помістити крупу в чашу мультиварки і влити потрібну кількість холодної води.
03
Встановити автоматичний режим «рис» або «гречка» або спочатку включити режим «випічка» на 10 хвилин, а потім продовжувати приготування в режимі "тушкування" 20 хвилин. Кришку мультиварки не відкривати.
04
Поки вариться рис, підготувати соус з рисового оцту, соєвого соусу і цукру. Перемішати інгредієнти і трохи нагріти, наприклад, в мікрохвильовій печі. У готовий рис влити соус і перемішати. Рис для суші готовий до використання.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)