
Рисова запіканка зі сьомгою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе сьомги слабосолене
400 г.
Рис пропарений
250 г.
Часник Iberica зубчики 100г
4 шт.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
2 шт.
Гірчиця Deroni Діжонська 200г
6 г.
Лимон
1 шт.
Сир Mlekpol Моцарелла тертий 150г
100 г.
Петрушка 70г
20 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
30 г.
Лист лавровий
2 шт.
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 180°C. Форму для запікання змастити олією. На дно форми покласти папір для випікання.
02
Зварити рис у великій кількості води. На повільному вогні відварити сьомгу до повної готовності разом з часточками лимону та лавровим листом.
03
Часник дрібно порізати. В мисці змішати готову сьомгу з твердим сиром, часником, петрушкою, гірчицею та рисом. Додати яйця, приправити сіллю та перцем. Ретельно перемішати.
04
Готову суміш викласти в форму і рівномірно розподілити. Випікати близько 20 хвилин, поки суміш не застигне.
05
Витягнути запіканку з духовки та дати їй охолонути у формі, тоді вона стане щільнішою та легко виходитиме з форми.
06
Нарізати запіканку часточками і подавати зі свіжим салатом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)