
Риба під рисом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе риби запечене під сиром
600 г.
Рис пропарений
200 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Морква
1 шт.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
2 ст. л.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
2 ст. л.
Вода негазована Аквуля 2л
100 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Філе нарізати порційними шматочками, натерти сіллю і перцем, скропити лимонним соком. Рис відварити до повної готовності.
02
Моркву із цибулею очистити, цибулю нарізати півкільцями, моркву натерти на тертці. Розігріти сковороду, налити рослинну олію, висипати цибулю, обсмажити до золотистого кольору, додати моркву, обсмажити протягом 5-7 хвилин до м'якості.
03
Викласти на сковороду із товстим дном нарізану рибу, зверху зажарку із цибулі та моркви, зверху викласти рис, на рис покласти шматочки вершкового масла, залити водою.
04
Накрити сковороду зверху фольгою, поставити в духовку на 30 хвилин, запікати при температурі 180ºС.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)