
Запіканка з гарбуза з корицею і цедрою лимона
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
20 мл.
Крупа манна Терра марка М 800г
300 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
50 г.
Гарбуз Хоккайдо
750 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Сода харчова 500г
5 г.
Ванілін Pripravka 2г
3 г.
Спеція Кориця мелена
3 г.
Лимон
20 г.
Етапи приготування
01
Білки відокремити від жовтків. Білки збити з цукром (половиною) і сіллю в пишну піну. Жовтки збити з цукром. Гарбуз очистити від шкірки і натерти на дрібній тертці. З лимона зняти цедру.
02
Жовтки змішати з просіяним борошном, ваніллю і содою. Додати гарбуз і довести до однорідної суміші. Додати до гарбузової маси білки, цедру і обережно перемішати.
03
Духовку розігріти до 180°C. Тісто вилити у форму для випікання і поставити в духовку. Випікати запіканку близько 30-40 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)