
Картопляний салат із куркою та креветками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Піца Курка-ананас
300 г.
Картопля фасована
1 шт.
Креветки 90/120
400 г.
Горошок зелений Верес 210г
100 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
50 г.
Лимон
20 г.
Паста томатна Metro Chef концентрована 28% 4,5кг
10 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Куряче філе помити, відварити в підсоленій воді до готовності і нарізати кубиками або скибочками. Картоплю помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити картоплю, очистити і нарізати кубиками.
02
Яйця відварити «вкруту». Потім охолодити, очистити і нарізати їх скибочками або кубиками. Креветки відварити 3-5 хвилин в підсоленій воді.
03
З лимона вичавити трохи соку. Змішати сік, майонез і томатну пасту. З'єднати всі інгредієнти, додати заправку, сіль, перець і акуратно перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)