
Рулети з картоплі з тунцем та майонезом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Салат Vita Verde Яскравий 120г
100 г.
Помідори рожеві фасовка
3 шт.
Салат Calvo з тунця 150г
250 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
175 мл.
Масло вершкове домашнє
40 г.
Картопля фасована
1,5 кг.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
30 г.
Етапи приготування
01
Картоплю помити, очистити, нарізати шматочками і відварити в підсоленій воді до готовності. Молоко підігріти. Злити з картоплі воду і зробити пюре, додавши молоко і масло (20 г.).
02
З тунця злити рідину і розім'яти виделкою. Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками. Змішати помідори, тунець і майонез. Салат помити і просушити.
03
На стіл покласти шматок харчової плівки. На плівку укласти картоплю, розрівняти, щоб вийшов шар близько 1-1,5 см. На картоплю укласти помідори з тунцем і обережно загорнути все плівкою в рулет (як при приготуванні суші).
04
Духовку розігріти до 180°C градусів. Викласти рулет на деко, змащене вершковим маслом. Полити рулет розтопленим вершковим маслом і запікати близько 15 хвилин. Порізати рулет на шматочки і викласти на листя салату.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)