
Шашлик зі свинини в кефірі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене
1500 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
3 шт.
Кефір Зарог 2,5% 870г
500 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Спеції Суміш для шашлика
за бажанням і смаком
Зелень мікс 100г
20 г.
Етапи приготування
01
М'ясо (м'якоть, ошийок, інше) підготувати і нарізати порційними шматками, посолити і поперчити за смаком. За бажанням додати різні спеції, додати кефір, добре перемішати, м'ясо повинно бути повністю в кефірі.
02
Ріпчасту цибулю очистити і нарізати кільцями, викласти на м'ясо (за бажанням акуратно перемішати, щоб не поламати цибулю). Ємність з м'ясом накрити кришкою і залишити маринуватися мінімум на 2 години. Найкраще замаринувати шашлик на ніч.
03
М'ясо смажити на багатті, нанизавши на шампури або виклавши на решітку, до готовності. Цибулю можна смажити з м'ясом або доповнити нею вже смажене м'ясо. Готовий шашлик подавати з зеленню, овочами, соусами за смаком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)