
Свинячі ребра в абрикосовому маринаді на грилі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Ребра свинячі
2 кг
Абрикос Metro Chef у сиропі 720мл
500 г
Ананас Hame кільця 580мл
200 г
Бренді Emilio Lustau Solera Reserva Brandy de Jerez 40% 0,7л
50 мл
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
50 г
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
45 мл
Соус соєвий Chong 1л
15 мл
Спеція Кориця мелена
10 г
Спеція Імбир мелений
5 г
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
У блендері подрібнити абрикоси до стану пюре. Перекласти в сотейник і додати дрібно нарізаний ананас, бренді, цукор, оцет, соєвий соус, корицю та імбир. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити 5 хвилин. Охолодити.
02
Викласти ребра у велику миску і залити абрикосовим маринадом. Перемішати, накрити плівкою і поставити в холодильник на всю ніч, періодично перемішуючи.
03
Розігріти гриль або мангал. Викласти ребра на решітку і смажити 15-20 хвилин до готовності, змащуючи маринадом. Подавати із зеленню і овочами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)