
Відбивні з яблуками під медом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Свинина котлетна натуральна
500 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
1-2 шт.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
50 мл.
Мед Літній Мед 750г
2 ст. л.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
М'ясо промити, обсушити серветкою, розрізати на 4 шматки поперек волокон. Відбити кухонним молотком, накривши м'ясо харчовою плівкою.
02
Розігріти на сковороді рослинну олію. Обсмажити на олії відбивні з двох боків до золотистої скоринки. Перекласти м'ясо в тарілку.
03
Яблука помити, просушити, нарізати кружечками, очистити серцевину. Обсмажити яблука з двох сторін в тій же сковороді з олією, де смажили м'ясо.
04
Кожен кружечок м'яса посолити, поперчити, покласти на шматочок яблука.
05
Перекласти відбивні з яблуками назад в сковорідку. На кожну відбивну налити по 1 ч. л. меду. Влити в сковороду 1 склянку окропу, накрити кришкою. Тушкувати хвилин 15.
06
Готові відбивні з яблуками перекласти в тарілки і полити соусом, в якому вони тушкувались.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)