
Свинина, запечена в гірчично-пивній заливці
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шийка свиняча Укрпромпостач-95 Особлива копчено-варена
700 г.
Часник
4 зуб.
Сухарі панірувальні
2 ст. л.
Паприка Kamis солодка мелена 40г
1 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Вино Symbiose Каберне Совіньон Сіра червоне сухе 13% 0,75л
1 ч. л.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
3 ст. л.
Пиво Zlaty Bazant світле 0,5л
50 мл.
Олія соняшникова салатна 500мл
3 ст. л.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно приготувати маринад. Для цього потрібно пиво, перець, гірчицю, масло, часник і зіру ретельно змішати. Потім свинячу шийку замочити в маринаді і залишити на кілька годин.
02
У форму для запікання покласти м'ясо на фольгу. І туди ж налити залишки маринаду. Загорнути м'ясо у фольгу. Запікати приблизно 1,5 години при 180ᵒC.
03
Після чого відкрити фольгу і посипати м'ясо панірувальними сухарями і паприкою. Дати скоринці схопитися на поверхні м'яса протягом 15 хвилин, при цьому всю іншу частину потрібно тушкувати в соусі.
04
Перед подачею нарізати впоперек волокон і подавати з тушкованими або свіжими овочами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)