
Піца з інжиром і фундуком
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тісто Рудь листкове 1000г
400 г.
Інжир сушений
4 шт.
Фундук
50 г.
Крем-сир Cheeson з блакитною пліснявою 150г
150 г.
Часник
1 зубчик
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Помідори рожеві фасовка
6 шт.
Чебрець Metro Chef подрібнений 60г
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Часник порубати і обсмажити на оливковій олії. Додати помідори, нарізані кубиками, 1 ст. л. рубленого чебрецю. Тушкувати під кришкою 5 хвилини.
02
Сир з блакитною пліснявою розкришити, інжир нарізати часточками. Духовку нагріти до 220°С.
03
Листкове тісто розділити на 2 частини і кожну розкачати.
04
На отримані коржі викласти приготований томатний соус, розкласти часточки інжиру, посипати очищеним фундуком та розкришеним сиром. Випікати в духовці 15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)