Фісташкові меренги - Image

Фісташкові меренги

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 год 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок
Ті щасливчики, яким коли-небудь удостоїлося спробувати справжню меренгу (більш поширена назва безе), знають, що це – найніжніший французький десерт, який готується із запечених яєчних білків, збитих з ванільним цукром. Подумати тільки: такі прості інгредієнти і такий божественний смак виходить. Не дивно: французи знають толк в приготуванні солодощів. Меренгу часто асоціюють з легким і повітряним французьким поцілунком – саме так і перекладається назва цього десерту. Особлива технологія приготування робить ці милі тістечка м'якими і тягучими всередині з хрусткою скоринкою зовні. Сьогодні пропонуємо приготувати фісташкові меренги. Десерт по достоїнству оцінять любителі горіхів.

Продукти для рецепту

Суміш яєчна Ovostar Білок яєчний рідкий 1кг
96.00 154.96

Суміш яєчна Ovostar Білок яєчний рідкий 1кг

1 кг

Інгредієнти

Суміш яєчна Ovostar Білок яєчний рідкий 1кг

6 шт.

Цукор Ваш Цукор 10кг

155 г.

Пудра цукрова Auchan 200г

155 г.

Фісташки смажені

35 г.

Етапи приготування

01

Яєчні білки збити з цукром в стійку пухку масу. Блендером подрібнити фісташки до стану борошна і змішати з просіяною пудрою. Додати горіхову суміш в білки і ще раз збити.

02

Духовку розігріти до 110°C. Деко застелити пергаментним папером. Викласти ложкою (або кондитерським мішком) білкову масу. Запікати меренги в духовці близько 65-75 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Останні додані рецепти