
Пиріг з баклажанами, базиліком та моцарелою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баклажани гриль
1 шт.
Помідори рожеві фасовка
3 шт.
Сир моцарела Lel 45%
300 г.
Вершки Cremio кулінарні 25% 200мл
300 мл.
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
8 ст. л.
Хліб білий Dr.Schar без глютену 200г
50 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
300 г.
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Базилік у горщику
за смаком
Спеція Горіх мускатний мелений
за смаком
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Просіяти борошно в миску, додати до неї нарізане шматочками розм'якшене вершкове масло. Руками розім'яти масу.
02
Додати в миску сіль і розпушувач, влити 5-6 ст. л. води, замісити тісто. Сформувати тісто в кулю, згорнути в плівку, покласти тісто в холодильник.
03
Баклажани нарізати кружечками, викласти їх на деко, поставити в духовку на 10 хвилин при температурі 180°С.
04
Змішати в мисці вершки, натерти пармезан, вбити яйця, додати подрібнену хлібну м'якоть, всипати мускатний горіх, за смаком посолити і поперчити.
05
Нарізати помідори і моцарелу кружечками. У форму для випічки викласти тісто, зробити бортики, вилити частину вершкової суміші. Викласти баклажани, зверху базилік, помідори і моцарелу. Зверху другою половиною вершкової суміші.
06
Поставити в духовку на 40-50 хвилин, при температурі 180°С. Вимкнути духовку, залишити пиріг всередині ще на 30 хвилин. Після чого, дістати із духовки, остудити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)