
Пиріг «Еспрессо» з медом та горіхами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
170 г.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
170 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
200 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
5 г.
Кава в зернах Кава зі Львова Еспрессо 240г
50 мл.
Спеція Кориця мелена
5 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
50 мл.
Горіхи Мигдаль 150г
85 г.
Мед Літній Мед 750г
100 г.
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 160°C градусів. Розм'якшене вершкове масло збити міксером з цукром. Додати в масу яйце і перемішати до однорідної консистенції.
02
Зварити еспрессо зі свіжомеленої кави і трохи його охолодити. До маси додати борошно, розпушувач, корицю, еспрессо і молоко. Форму змастити маслом і вилити тісто у форму.
03
Поставити форму в розігріту духовку на 60 хвилин. Коли час пройде, дістати з духовки і трохи охолодити. Перед подачею посипати пиріг горіхами і зверху залити медом. Дати постояти в такому стані 10 хвилин, щоб пиріг трохи просочився.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)