
Пиріг «Еспрессо» з медом та горіхами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
170 г.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
170 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
200 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
5 г.
Кава в зернах Кава зі Львова Еспрессо 240г
50 мл.
Спеція Кориця мелена
5 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
50 мл.
Горіхи Мигдаль 150г
85 г.
Мед Літній Мед 750г
100 г.
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 160°C градусів. Розм'якшене вершкове масло збити міксером з цукром. Додати в масу яйце і перемішати до однорідної консистенції.
02
Зварити еспрессо зі свіжомеленої кави і трохи його охолодити. До маси додати борошно, розпушувач, корицю, еспрессо і молоко. Форму змастити маслом і вилити тісто у форму.
03
Поставити форму в розігріту духовку на 60 хвилин. Коли час пройде, дістати з духовки і трохи охолодити. Перед подачею посипати пиріг горіхами і зверху залити медом. Дати постояти в такому стані 10 хвилин, щоб пиріг трохи просочився.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)