
Перепілки по-царськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Перепілка
4 шт.
Печінка куряча розморожена
200 г.
Яблуко Джонапринц 70+
1 шт.
Бекон охолоджений
200 г.
Часник та петрушка Badia 141,7г
20 г.
Кріп Деко сушений 6г
20 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Часник
4 зубчики
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Соус соєвий Chong 1л
1 ст. л.
Мед Літній Мед 750г
1 ст. л.
Паприка різана червона
1 ч. л.
Журавлина
100 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Перед приготуванням перепелів слід ретельно промити в холодній воді й обсушити тушки паперовою або полотняною серветкою.
02
Наступний етап - приготування маринаду. Потрібно змішати оливкову олію, соєвий соус, мед і паприку. Натерти отриманною сумішшю перепелів і залишити їх на 30 хвилин у холодильнику.
03
Для приготування начинки курячу печінку нарізати невеликими кубиками й обсмажити на пательні в рослинній олії протягом 7-10 хвилин. Яблуко очистити від шкірки, вийняти середнку і нарізати його кубиками. Додати яблуко в пательню до печінки, та обсмажувати їх разом ще 3-4 хвилини. Посолити і поперчти за смаком.
04
Остудити начинку до кімнатної температури і нафарширувати нею перепелів. У кожну тушку додати зубок часнику і пару гілочок кропу й петрушки.
05
Сформувати тушку. Для цього крила пташки заправити їй на спинку. Для заправки ніжок розрізати очеревину на 5-6 мм від уже наявного поздовжнього розрізу. Вставити в нього спочатку одну ніжку, потім другу.
06
Нарізати бекон (або шпиг) тонкими широкими пластнками. Огорнути цією "ковдрою" перепелів. Закріпити бекон, проткнувш птичку дерев’яною шпажкою.
07
Викласти нафаршировані сформовані тушки у вогнетривку форму, полити залишками маринаду і випікати в духовій шафі протягом 30-35 хвилин при температурі 170-180 °C.
08
Для соусу ягоди протерти крізь сито, пюре перелити в кастрюлю, туди ж додати цукор і лимонний сік. Постійно помішуючи, варити до загустіння. Подати соус запечених перепелів.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)