
Пельмені по-китайськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
500 г
Свинина котлетна натуральна
300 г
Цибуля
1 шт.
Сіль Єгипет
15 г
Спеція Імбир мелений
1 ч.л.
Спеція Суміш перців
1 г
Етапи приготування
01
Борошно просійте гіркою. Зробіть в ній поглиблення, і, поступово вливаючи холодну воду (приблизно півсклянки), замісіть тісто. Накрийте його рушником і залиште приблизно на 30 хвилин.
02
М'ясо дуже дрібно порубіть або пропустіть через подрібнювач, посоліть.
03
Влийте 1 склянку води і добре збийте фарш.
04
Цибулю дрібно нарубіть і з'єднайте в з фаршем.
05
Слідом додайте сіль, суміш перців і мелений імбир. Все ретельно перемішайте.
06
Тісто розділіть на 4 шматки. Кожен шматок вимісіть і розкачайте довгою ковбаскою.
07
Потім кожну ковбаску наріжте на 25 шматочків. Після кожен з цих кружечків розкачайте, щоб вони досягли 5 см в діаметрі
08
Підготовлений кружечок тіста покладіть на долоню лівої руки, правою рукою на середину кружечка чайною ложкою покладіть начинку. Заліпіть краї - форма китайських пельменів за цим рецептом практично не відрізняється від звичної нам, хіба що по тому краю, де защипляється пельмень, тіста залишають трохи більше, ніж у нас.
09
У каструлю налийте 2 літри води і доведіть до кипіння
10
Коли вода закипить, опустіть в неї 30 штук пельменів і обережно перемішайте їх шумівкою. Як тільки вода ще раз дійде до кипіння, влийте трохи холодної води.
11
Знову дайте їй закипіти і після знову влийте холодну воду. Після повторіть цю процедуру ще один раз - як тільки пельмені спливуть втретє, вони готові. Потім відваріть таким же чином наступну порцію пельменів.
12
Готові пельмені бажано подавати з соєвим або часниковим соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)