
Качка по-пекінськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Качка Славна Качка 1 категорія охолоджена
1 шт.
Вино червоне Symphonia напівсолодке 11,5% 0,75л
200 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Мед Літній Мед 750г
4 ст. л.
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
1 ч. л.
Імбир
1 ст. л.
Масло вершкове домашнє
1 ст. л.
Соус соєвий Chong 1л
5 ст. л.
Етапи приготування
01
Взяти заморожену качку, зрізати з неї зайвий жир і облити окропом. Витерти паперовим рушником або серветками і натерти качку з усіх боків зовні і всередині вином та сіллю.
02
Після цього відправити качку на 12 годин у холодильник. Потім обмастити з усіх боків і всередині медом і знову відправити в холодильник на 12 годин у вертикальному положенні.
03
Розігріти духовку до 190°С. Покласти качку на решітку, решітку на деко, а в деко налити близько 1 склянки холодної води. Все накрити фольгою і відправити в розігріту духовку на 1 годину.
04
Змішати імбир, масло, перець, соєвий соус. Через годину вийняти качку з духовки, зняти фольгу та змасти попередньо приготовленою сумішшю.
05
Знову поставити качку на решітці до духовки на 25-30 хв. Потім обмастити соусом та дати трохи охолонути.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)