
Печінковий торт
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печінка яловича
700 г
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
100 мл
Борошно 7 1кг
100 г
Цибуля
200 г
Морква
200 г
Часник
3 зубчики
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
200 г
Сіль Єгипет
за смаком
Сухарики Gonzo зі смаком сметана і зелень 50г
Етапи приготування
01
Цибулю дрібно нарізати. Моркву натерти на середній тертці.
02
У рослинній олії обсмажити цибулю до м'якості, додати моркву і обсмажити все до золотистого кольору.
03
Майонез викласти в глибоку тарілку, додати часник пропущений через часниковий прес, все перемішати і на деякий час покласти в холодильник.
04
Сиру печінку пропустити через м'ясорубку або подрібнювач.
05
Додати яйця і перемішайте.
06
Влити молоко і ще раз перемішати до однорідного стану.
07
У цю масу просіяти борошно, посолити і ретельно перемішати (можна злегка збити за допомогою міксера), щоб не було грудочок.
08
У сковороді розігріти олію, влити один неповний ополоник печінкового тіста, рівномірно розподілити по сковороді, щоб вийшов млинець.
09
Обсмажити його приблизно по 5 хвилин з кожного боку на середньому вогні.
10
Викласти цей млинець на тарілку, промастити часниковим майонезом і зверху нанести шар із смажених моркви та цибулі.
11
Таким чином спекти усі млинці, щоразу промащуючи їх майонезом і викладаючи шар моркви та цибулі. Останній шар промастити тільки майонезом.
12
Готовий торт можна посипати нарізаною зеленню, подрібненим жовтком, дрібно нарізаним солодким перцем. Дати торту трохи настоятися і подавати, він добре смакує як в теплому, так і в холодному вигляді.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)