
Печиво «Осінні листочки»
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
200 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Цедра лимона Auchan в баночці 45г
1 ч. л.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
2 ст. л.
Імбир Еко мелений 20г
1 ч. л.
Кориця Еко мелена 20г
1/2 ч. л.
Борошно 7 1кг
400 г.
Цукрова пудра Aro 250г
200 г.
Етапи приготування
01
Розтерти в світлу піну цукор (200 г.) і масло. Додати яєчні жовтки (2 шт.), борошно, цедру лимона і прянощі. Замісити тісто і поставити його в холодильник на півгодини.
02
Розкачати тісто в тонкий пласт на присипаній борошном поверхні і за допомогою фігурних формочок вирізати печиво.
03
Змастити збитим яйцем і випікати в попередньо розігрітій до 190°С духовці до золотистого кольору.
04
Готове печиво остудити, прикрасити різнобарвною цукровою глазур'ю.
05
Цукрову пудру потрібно просіяти, змішати з білками (2 шт.) і лимонним соком. Щоб зробити помаранчеву глазур - потрібно додати морквяний сік, для фіолетового кольору - буряковий, для бордового відтінку - вишневий, для зеленого кольору - шпинатовий сік. Важливо добре розмішати глазур до однорідної маси, щоб не було грудочок. Тепер можна покривати глазур'ю випічку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)