
Печена яєчня з креветками в сметанному соусі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйце куряче С0 1шт
8 шт.
Вершки Auchan 30% 200мл
0,25 ст.
Масло вершкове домашнє
70 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Креветки очищені варено-морожені 31/50
12 шт.
Сметана ХМЗ 20%
35 г.
Мадера Blandy's червона солодка 19% 0,75л
50 г.
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 160°С. Формочки для випікання змастити маслом, поставити на деко.
02
У кожен горщик розбити 2 яйця, акуратно не пошкодивши оболонку жовтка. Додати в горщик вершки, посолити і поперчити за смаком.
03
Випікати в духовці 16-20 хвилин поки вершки не загустішають, а білки не стануть непрозорими, дістати із духовки.
04
Поставити на невеликий вогонь сковороду, розтопити вершкове масло, висипати креветки, обсмажити по 3 хвилини з кожного боку. Вилити з сковороди зайву олію, влити мадеру до креветок, постійно змішуючи, тушкувати креветки.
05
Вино має випаруватися, після додати сметану, готувати ще 1 хвилину. Коли сметана стане густою, посолити і поперчити, розкласти готові креветки по горшочкам.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)