
Персиковий тарт татен
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
80 г
Персик Мельник Сад Фермерський
4 шт.
Тісто здобне
1 уп.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г
Вода негазована Аквуля 2л
200 мл
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Етапи приготування
01
Форму змастити маслом.
02
Зварити карамель: для цього 200 г цукру розтопити в 200 мл води, додавши 50 г масла. На середньому вогні карамелізувати до загустіння і золотисто-коричневого кольору. Карамель викласти у форму.
03
Персики, не знімаючи шкірки, розрізати на часточки і викласти на карамельний шар.
04
Листкове тісто викласти на форму, піджати краї по діаметру форми, зайві шматки зрізати.
05
Проколоти виделкою в декількох місцях (для виходу пари) і змастити яйцем.
06
Випікати в розігрітій духовці при 230°С протягом 20-30 хв.
07
Дати 5 хв відпочити і трохи охолонути тісту.
08
Накрити тарілкою зверху і обережно перевернути так, щоб тарт татен залишився лежати у вас на сервірувальній тарілці.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)